I. IMS-MS workshop

I. IMS-MS workshop

MEGHÍVÓ

az
Ionmobilitás-tömegspektrometria workshop
első alkalommal megrendezett, interaktív, on-line alkalmára
Időpont: 2021. május 14., 9:30, Zoom


PROGRAM

Schlosser Gitta (MTA-ELTE Lendület Ionmobilitás-tömegspektrometria Kutatócsoport): Intakt fehérje molekulatömeg-meghatározás és peptidtérképezés a MassLynx és BiopharmaLynx programokkal.

Gellén Gabriella (MTA-ELTE Lendület Ionmobilitás-tömegspektrometria Kutatócsoport): Proteomikai mérések Waters Select Series Cyclic IMS tömegspektrométerrel: módszerbeállítási és adatelemzési alapok.

Steckel Arnold (MTA-ELTE Lendület Ionmobilitás-tömegspektrometria Kutatócsoport): A nyílt hozzáférésű mMass program használata a szerves kémiai, peptid- és fehérjeelemzési gyakorlatban.

Az előadások célja a hallgatóság megismertetése az ELTE Cornides Laboratóriumban elérhető mérési és adatelemzési lehetőségekkel. A bemutatók során valódi mérési adatokat dolgozunk fel, megosztjuk tapasztalatainkat és megismertetjük a hallgatóságot gyakorlati trükkökkel és praktikus szempontokkal. Az interaktív on-line munkához célszerű nagy méretű monitorral bekapcsolódni.

A tréning Zoom felületen bárki számára elérhető, azonban a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, hogy a csatlakozáshoz szükséges linket ki
tudjuk küldeni. Kérjük május 13., 14:00-ig jelezze részvételi szándékát a következő címen: ms@ttk.elte.hu