MS Nyári Iskola

Nyári Iskola

Nyári Iskola

TÖMEGSPEKTROMETRIA AZ ALAPKUTATÁSTÓL AZ IPARIG
on-line nyári iskola fiatal kutatóknak
2021. június 2 – 4


A tömegspektrometria napjainkban reneszánszát éli. A műszaki megoldások elképesztő ütemben fejlődnek, ezzel párhuzamosan a tömegspektrometriára épülő analitikai és szerkezetkutatási lehetőségek is korábban elérhetetlennek tűnő eredményeket szolgáltatnak. Az MS Nyári Iskola betekintést nyújt a tömegspektrometria változatos területeibe, felvillantva az alkalmazott kutatások, gyakorlati alkalmazások néhány fontos témáját is.


A három napos MS Nyári Iskola célja a gyakorlatban is hasznosítható, az egyetemi szinten túlmutató ismeretanyag közérthető átadása. Az előadásokhoz kvízjáték kapcsolódik, amelyben értékes nyereményekért is indulsz! Azonban nemcsak meghívott előadóink szerepelnek! Te is bemutathatod kutatómunkádat, laboratóriumodat, izgalmas új tudományos eredményedet! A bemutatóhoz csupán 3 perc és egyetlen dia áll rendelkezésedre! Nyűgözd le a hallgatóságot és járulj hozzá Te is ahhoz, hogy megismerjük a tömegspektrometria-alapú kutatómunka izgalmát és szépségeit. Az előadásokat szakmai zsűri értékeli és a legjobb fiatal előadókat jutalmazza!


Regisztráció:
ms@ttk.elte.hu

Ha szeretnél Te is szerepelni a „Mutasd meg magad” szekcióban, küldd el az előadásod címét a fenti e-mailre!

Részletes program megtalálható: itt


A Teams felületen megvalósuló rendezvényre elsősorban hallgatók, PhD hallgatók és fiatal kutatók jelentkezését várják 2021. május 31.-ig a szervezők:
Dr. Csősz Éva (Debreceni Egyetem)
Dr. Ludányi Krisztina (Semmelweis Egyetem)
Dr. Schlosser Gitta (Eötvös Loránd Tudományegyetem)


A rendezvény támogatói:
Debreceni Egyetem Molekuláris Sejt- és Immunbiológia Doktori Iskola
Eötvös Loránd Tudományegyetem Hevesy György Kémia Doktori Iskola
Semmelweis Egyetem Gyógyszertudományok Doktori Iskola
ELTE Kémiai Intézet, Vegyész Oktatásért Alapítvány